Uniek & baanbrekend:
Wij combineren de dagelijkse praktijk van opleiden en trainen met het door onze grote broer PureMatching.com ontwikkelde unieke en baanbrekende algoritme. Wij geloven oprecht in het omarmen van verschillen. Want jij bent kleurrijk. Net als wij.

Het is geen ‘rocket science..
Eigenlijk is het nog veel gecompliceerder.. Maar dat zie je niet. De achterzijde van het systeem is complex, in gebruik is het juist erg eenvoudig. Je maakt een profiel aan en beantwoord oa 100 stellingen. Het platform brengt jouw persoonlijkheid in kaart op basis van een wetenschappelijk algoritme.

Duizenden uren hebben we gestoken in het ontwikkelen, testen en bewijzen van ons hypothese. En uiteindelijk kunnen we ronduit zeggen: het werkt! Inmiddels gebruiken vele bedrijven onze krachtige tool.

Deze 100 stellingen zijn niet zomaar gekozen. Deze vragen zijn geformuleerd na jarenlang onderzoek aan de VU, Vrije Universiteit. De basis is het HEXACO-model dat is aangepast aan ons werkveld en wordt gekoppeld aan socio-demografische vereisten. Vrij uniek mogen we wel zeggen. Probeer het ook eens!

Neem contact op met een van onze ontwikkel-adviseurs om het Assessment te doen.

023 – 205 2139
info@pureassistants.nl

“It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world.”

© Copyright - Pure Academy