Omschrijving

Wij werken voor professionals die voor grote uitdagingen staan of grote ambities hebben. En die zichzelf er op betrappen dat ze toch weer veel in hun eentje de kar trekken. Dat is jammer. Je mist de kracht van samen.

Dat is waar wij in beeld komen. Je kunt overal trainers en coaches vinden die je helpen je kracht te vinden. Maar als je wilt ervaren hoe je jouw kracht in kunt zetten voor een groter doel, in een groter geheel, daar helpen wij bij.

Wij kunnen dus wel antwoorden: we trainen, coachen, zetten mensen en teams in beweging, maar daarmee weet je nog steeds niets. Vergelijk het met auto’s. In een trabant en een porsche kun je allebei autorijden, ze doen allebei hun werk: ze brengen je van A naar B. Maar als je het verschil wilt weten, moet je geen brochure lezen of naar een elevator pitch luisteren, maar een proefrit maken.

Jij.

Daarom zouden wij de vraag anders willen stellen. Niet: wat doen jullie precies? Maar: wat doen jullie precies voor mij? Ons antwoord luidt dan: we plannen een gesprek, luisteren naar je, schetsen een pad en geven je allerlei technieken waarmee je jezelf kunt verbinden met een groter geheel, waarvan je je nu nog niet bewust bent. Die ervaring, die reis, dat is wat wij bieden. Voor jou.

Neem contact op met een van onze ontwikkel-adviseurs.

023 – 205 2139
info@pureassistants.nl

“It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world.”

© Copyright - Pure Academy