5 redenen waarom je voor
Pure Academy kiest:

Om te kunnen begrijpen waar je talenten, intuïties en voorkeuren vandaan komen moet je beginnen bij de basis. De oorsprong van jezelf: jouw persoonlijkheid. Daarom combineren wij de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van ons persoonlijkheid om professionals een nog beter inzicht in zichzelf te geven.

Hier hebben we in 5 statements neergezet waarom je voor Pure Academy kiest:

WIJ ZIJN DE ACADEMY VAN DE NIEUWE GENERATIE.

We stemmen ons aanbod altijd af op dat wat we signaleren in de wereld. Daarom is ons programma-aanbod innovatief, up-to-date en in sommige gevallen zelfs vooruitstrevend. Oude wereld modellen of dure consultancy taal zul je bij ons niet aantreffen. We sluiten aan bij de nieuwe generatie.

Die generatie zijn wij. En ben jij.

WAAR JE OOK BENT, WIJ GAAN MET JE MEE

Wij zijn een collectief van de beste professionals die er zijn in hun vakgebied. Wat ons anders maakt is onze verscheidenheid in expertise, en bovenal dat we samen oplopen met jou. Tijdens intervisie, sparmomenten, coaching, online of even FaceTimen: wij zijn er. Met jou.

Ontwikkelen is fun!

Ontwikkelen is voor ons als spelen. Wij delen kennis en creëren ruimte om nieuw gedrag uit te proberen en fouten te maken. Fun staat bij ons voorop. Dat vind je terug in de vormen en de “luchtigheid” waarmee wij – soms ook zware – thema’s benaderen. Samen lachend leren en creëren!

Ontwikkelen doe je niet zomaar. Dat vraagt energie, plezier, rust, druk en balans. En leuke mede adventurers. Ons doel is om jou daar te krijgen waar je zelf heen wilt. Soms met een duwtje in de rug, soms met een schop onder de kont, soms met helemaal niets: net zoals jij thuis zou doen.

Persoonlijkheid. De basis.

Onder leiding van een team vooraanstaande wetenschappers, is een persoonlijkheidsmodel ontwikkeld (HEXACO) dat jouw persoonlijkheid in kaart brengt in 6 dimensies. Gek genoeg is op deze 6 dimensies jouw hele persoonlijkheid gestoeld namelijk:

H – Honesty
E – Emotionality
X – Xtraversion
A – Agreeble
C – Consiousness
O – Openness

Deze blauwdruk nemen wij mee als jouw uitgangspunt.

Ontwikkelen vanuit de juiste fase

Inzicht in de manier waarop jouw persoonlijkheid zich gedurende de vier fasen in jouw leven heeft gevormd, helpt je beter te bepalen welke tools je het beste kunt inzetten om professioneel verder te groeien. Het is namelijk effectiever om de juiste tools te gebruiken die voor de betreffende levensfase relevant zijn. Door inzicht te hebben in de ontwikkeling van jouw persoonlijkheid, kun je je doelgerichter en efficiënter ontwikkelen in jouw professionele levensfase.

Nieuwsgierig? Kom kennismaken!

Wij zijn nieuwsgierig naar jou. We zitten klaar met een goede kop thee of koffie en zien uit naar het gesprek en de soms veelzeggende stiltes. We leren elkaar wat beter kennen (strangers are strangers until they meet).

© Copyright - Pure Academy